Když nefunguje, je to problém


Sex byl, je a bude přirozenou součástí zdravého vztahu mezi partnery. Jenže během života muže potká celá řada situací, kdy k sexu jednoduše dojít nemůže. K sexu je nezbytným předpokladem erekce, která ale nefunguje vždycky. Muži mají problém s erekcí v mnoha případech, podívejme se na ty nejčastější:

muž a žena

  • Sex s novou partnerkou
  • Sex po delší době
  • Sex s partnerkou, která ho už nepřitahuje
  • Stres
  • Špatná životospráva
  • Nemoci

Toto jsou nejčastější důvody, pro které je nemožné mít klasický sex. Proto je potřeba se zaměřit na řešení příčiny, pokud tento problém řešíte i vy. Příčinu erektilní dysfunkce není vždycky snadné odhalit, protože většinou jde o problémy krátkodobějšího charakteru. Stačí počkat a všechno se samo vrátí do normálu. Jenže když jde o dlouhodobé problémy, může to značit například vážné onemocnění prostaty. Je proto důležité odhodit stud a navštívit lékaře, který váš vyšetří a určí příčinu vašeho problému. Někdy jde opravdu jen o stres nebo o alkohol, což jde vyřešit poměrně snadno.

vyřezaný banán

Aby byla vaše erekce opět kvalitní, je dobré začít brát doplňky stravy. Nemusíte hned sahat po Viagře, která sice dokáže erekci vyvolat, ale neřeší nic. Doplňky stravy umí například upravit hladinu testosteronu, jehož nedostatek může být jednou z příčin, proč erekce nedokážete dosáhnout. je lepší začít řešit nejen tento problém přírodní cestou, protože bylinky a různé směsi dokážou někdy i nemožné. Odbourejte problém, který brání vašemu tělu dosáhnout erekce a využijte možnost užívat zdravotně nezávadné přípravky, které vyřeší to, proč už erekci nemáte. Ztráta erekce je běžná pro muže ve vyšším věku, ale začíná se objevovat už okolo padesátky, což ještě ani zdaleka není věk, kdy by muži chtěli přestat se sexuálním životem. Vyzkoušejte některý z volně dostupných přípravků a sledujte, jak se vaše erekce vrací v plné síle.