Jak se více smát


Smích je kořením života a dokáže nám udržet dobrou náladu. Jak na to? Pokud se minutu budete hodně a upřímně smát, až vás z toho bude bolet břicho, tak to je jako kdybyste tak čtyřicet minut relaxovali. Smích super procvičí vaše svaly a dodá vám mnohem více pozitivní energie! Tak je to tedy velmi dobré a moc fajn. Pociťujete na sobě nějaké psychické anebo třeba i fyzické napětí? Nějakou úzkost, psychickou únavu či stres? Výborně! Na to je super lék jménem smích. Super na smích jsou různé vtipy, vtipná videa na internetu anebo různě bláznivé komedie.

smích

Čím je komedie vtipnější a bláznivější tím lépe! Také můžete zkusit úžasný trik a tím je právě to, že se začnete smát. Možná to bude zpočátku nucené, ale to nevadí, brzy se začnete smát doopravdy. To vás dobije radostí a velkým množstvím pozitivní energie. Také je dobré se naučit správně a hluboce dýchat, kdy se vám svaly pěkně uvolní a napětí z vašeho těla vymizí. Super je také procházka v přírodě, běh, jít si třeba zaplavat do bazénu, zajezdit si na rotopedu a mnoho dalších pohybů. Co třeba i mazlení a super sex? Mobil je super věc a sociální sítě také, co si dát jeden den detoxu?

smích velký

Prostě jeden den vůbec nenavštívit sociální sítě, a to vás celkem uklidní a zlepší vám to náladu. A také třeba mobil na nějakou hodinku vypnout. Postavte se před zrcadlo a zkuste se na sebe usmívat, zkuste se na sebe dívat a smát se! Smějte se, kde se dá, v posteli, doma u telky, na procházce, ve sprše. Smích je super věc, která pálí hodně kalorií a díky smíchu se i hubne. A to je super vědět no ne? Smích je také i lék a zlepšuje náladu. Když se smějeme, tak se do našeho těla dostávají endorfiny a jak jistě všichni víme, endorfiny jsou hormony štěstí. Ne nadarmo se říká, že veselí lidé, kteří se často smějí, život berou pozitivně a jsou veselí, jsou mnohem zdravější.