Skvělá akce pro děti – modelování balónků


Modelování balónků skvěle oživí jakoukoli dětskou party, akci či oslavu. Modelování balónků se může pořádat na dětském dnu anebo na oslavě narozenin. Může být i na jakékoli akci, kde přijde více dětí. Co třeba i na nějaké pouti? Modelování balónků se třeba hodí do škol a školek, kde se slaví třeba konec školního roku a začátek prázdnin. Také se modelování balónků hodí třeba i do obchodních center či koupališť. Už samotné nafukovací party balónky různých barev se těší velké oblibě mezi dětmi. A to nejen mezi dětmi, přiznejme si, že i dospělí lidé mají rádi barevné nafukovací balónky.

balónky

Modré, žluté, červené, růžové, zelené, fialové či oranžové. Je tedy hned jasné, že si tuto akci děti velmi užijí. Jejich rozzářené oči, smích a radost, to je to, oč běží na dětských akcích. Kouzelník Martin z balónků pro děti vymodeluje širokou škálu zvířátek. pejsky, kočky, žirafy, králíčky, hady, medvídky a mnoho dalších. Vše záleží podle přání dětí. Bude si jedno dítě přát kočičku? Bude mít kočičku. Bude si druhé dítě přát žirafu? Kouzelník mu vymodeluje z balónků žirafu. Děti budou naprosto nadšené a každé dítě dostane zvířátko vymodelované z balónků jako dárek. Děti z Martina nespustí oči.

balónky

Děti si pak se zvířátky mohou hrát, mohou si je pojmenovat a vzájemně si je prohlížet. Jak dlouho to bude trvat? To hodně záleží na počtu dětí a počtu zvířátek. každé dítě nemusí dostat jen jedno zvířátko vymodelované z balónků, ale také třeba i dvě anebo pět zvířátek, to záleží jen na vás. Další výhoda je, že k modelování balónků si můžete ještě něco přiobjednat, a to třeba mikromagii a nebo nějakou kouzelnickou show. Vše záleží jen na domluvě. Udělejte radost dětem a dopřejte jim tento fascinující zážitek, kdy si děti odnesou nejen krásnou vzpomínku, ale i zvířátka vymodelovaná z balónků podle jejich přání.