Muži často srovnávají svou partnerku s jinými ženami


Jestliže muži něco dělají a pokud na to žena přijde, rozhodně z toho není nadšená, je to to, že jí její partner srovnává s jinou ženou. Muži něco takového dělají u každého vztahu a je otázkou, proč tomu tak je. Kolikrát se dívají hlavně na vzhled a na to, co daná žena má nebo nemá oproti jiné ženě. Něco takového ale není příliš dobré. Mnoho žen se ptá, proč něco takového muži dělají. Něco takového je velice dobrou otázkou. Pokud se muž pro nějakou ženu rozhodne, neměl by ji srovnávat s jinými ženami. Muži něco takového dělají, pokud přijdou na to, že nejsou s danou ženou spokojeni a snaží se najít něco, co by je utvrdilo v tom, jestli se rozhodli správně, když si s danou ženou něco začali.

stojící ženy

Něco takového, jako je srovnávání, dělají zejména muži. U žen se něco takového vyskytuje pouze výjimečně. Právě muži jsou těmi, kteří mají kolikrát pochyby, a tak dělají něco, co ženě skutečně není příjemné, a pokud se daný muž ženě přizná, že něco takového dělá, je dost možné, že nebude následovat milá konverzace. Rozhodně se najdou i muži, kteří své ženě začnou přehazovat, že například daná žena nevypadá jako modelka, že nenosí umělé nehty, nechodí na kosmetiku jako jiné ženy apod.

žena s mužem

Bohužel je mnoho mužů, kteří něco takového dělají a udělali by daleko lépe, kdyby si určité věci nechali raději pro sebe, protože tím mohou dané ženě velice ublížit. Jsou ženy, které jsou rády přirozené, což znamená, že o sebe pečují ale nemají potřebu nosit umělé nehty, mít umělá prsa, umělé řasy apod. Muž by měl být rád za to, že je jeho žena přirozená a něco takového není něčím, co by vyhledávala. Mnoho mužů moc dobře ví, že takových žen je málo. Přirozenost je něco, čeho by si lidé měli vážit a rozhodně by to nemělo být tak, že budou danou ženu do něčeho nutit. Do něčeho, co dané ženě může být navíc nepříjemné. Jsou věci, které je dobré nedělat a to proto, že vám to může zachránit vztah.