Dnešní móda


Sledujete módu, chodíte rádi oblékaní podle poslední módy? Mnoho lidí dává právě přednost tomu, že chtějí chodit moderně oblékané. A to hlavně ženy, my ženy chceme být vždycky moderní a chceme většinou nosit oblečení, které je podle poslední módy. Ale přiznám se, že někdy je to opravdu hodně složité a náročné, protože poslední móda je většinou drahá. Ale mnoho lidí chce být, a dokonce i pánové. Všimla jsem si, že v poslední době se rozmnožil takový trend, že i pánové nosí třeba sukně anebo podpatky. Líbí se vám to? Mně se tohle u mužů absolutně nelíbí.

Že dají na módu.

Mně se třeba líbí mužská móda padesátých nebo šedesátých let. To pánové nosili klobouky smoking a celkově oblek, krásně naleštěné boty. Tohle se mi líbilo. A v té době vůbec nikdo nenosil třeba sukně nebo podpatky a tak podobně. Žádný muž se nemaloval, žádný muž nepoužíval make-up nebo řasenku anebo také rtěnku, abych se přiznala, tak dnešní móda u mužů se mi vůbec nelíbí a docela mi vadí. Proto jsem ráda, že jsem se našla partnera, který je opravdu typický chlap. A nosí typické oblečení a typicky vypadá. Je hodně lidí, kteří ale zase dávají přednost tomu, když jejich partner anebo jejich manžel si dává rtěnku anebo nosí také holčičí oblečení.

Dříve se mi líbila pánská móda.

Sice ano, existuje také oblečení unisex, jenomže tohle unisexové oblečení je spíše podobné mužskému oblečení, ale abych se přiznala, tak já občas také si vezmu partnerovo tričko a na spaní je opravdu nejlepší partnerovo tričko. Občas s ním chodím také doma na zahradě anebo si na mužském pánském tričku udělám uzel a nosím to do města jako oversize tričko. A takové oversize, krátké triko takováto móda, která je oversize, je v poslední době opravdu velice moderní a jsem ráda, že tohle je. Alespoň takhle si nemusím kupovat nové oblečení a vždycky si půjčím od partnera něco ze skříně. Naštěstí mu to nevadí a já jsem za to ráda.