Svatba na krásném místě


Naplánovat svatbu může trvat i několik měsíců. Na mnoho položek ze svatebního seznamu se může čekat opravdu dlouho, a z toho důvodu je potřeba začít s přípravami co nejdříve. Jednou z nejdůležitějších věcí je místo konání svatby a samozřejmě termín. Myslete na to, že během léta je hlavní svatební sezona, a tak je jasné že bude největší zájem o termíny od května do začátku září. Proto jen nutné si termín dohodnout včas. Totéž platí i pro místo. Naprostá většina nevěst se řídí moderními trendy, a ty velí pořádat svatbu třeba ve stodole. A nebojte se, zvířata v ní nebudou.

manželé svatba

Svatební stodoly jsou žhavým trendem několika posledních let. Mnoho majitelů nechalo svou stodolu proměnit v dokonalé svatební místo a někdo postavil speciální stodolu jen pro konání svateb. Svatba na takovém místě má úplně jinou atmosféru. Jistě vás zajímá jaká je svatba ve stodole – cena vás bude zajímat jistě také. Co se týče ceny, ta je velice individuální a odvíjí se od mnoha proměnných. Proto se svatba vždycky naceňuje individuálně. Pokud máte zájem o svatbu v naší stodole, ozvěte se nám se svými požadavky a my vám cenu předběžně spočítáme.

ženich a nevěsta

Proč stodola?
Svatbám na radnicím definitivně odzvonilo a radnici volí především ti, kteří si jen chtějí vyměnit prsteny. Pro většinu párů a hlavně pro většinu nevěst je ale svatba krásný zážitek, který si chtějí užít v kruhu svých nejbližších. Proto pečlivě volí místo svatby. Radnice nevypadají tak dobře jako stodoly nebo zahradní sály, a navíc se mnoho párů rozhoduje že budou celou svatbu od obřadu až po večerní zábavu pořádat na jednom místě, a na radnici si asi oběd nedáte. Hrady a zámky už tak populární nejsou a to hlavně z finančních důvodů. Stodola vás vyjde mnohem levněji a navíc vám poskytne daleko lepší atmosféru než svatba někde na radnici nebo na zámku.