Poctivec a spousta peněz


Pokud se člověk živí nepoctivě, většinou má peněz dost, ale přesto chce stále další. Asi to znáte, kdo má první milion, tak chce druhý. A kdo má dva, tak chce třetí. Nu, co se dá dělat, takoví někteří lidé prostě jsou. Ti další, kterým se takový výdělek příčí, ti raději budou dělat dvanáct či více hodin denně, aby si vydělali na chléb svůj vezdejší. A takoví si jistě myslí na vlastní bydlení přes možnost hypotéky, protože vědí, že i kdyby se strhali, na vlastní bydlení si nemohou prací našetřit. Jedině kdyby neplatili různé poplatky, elektřinu, vodu, nájem a přestali jíst, tak by se snad za několik let na něco zmohli. Jenže tohle je prakticky nemožné, takže o té hypotéce je skutečně nutné začít přemýšlet. Tedy pokud chce člověk bydlet.

podpis smlouvy

Možností je samozřejmě více. Je nutno popřemýšlet od koho si ji vzít. Poskytovatel hypotéky je budoucí věřitel a je třeba prozkoumat podmínky, za jakých a komu vůbec hypotéku poskytuje. Zcela běžně je takový poskytovatel banka. Jenže, ti, kteří vědí, jak to tam chodí, tak vám asi doporučí někoho jiného. My zde o něm víme také, a proto jej můžeme doporučit také. Tato firma má totiž zajímavý finanční produkt, který se nazývá americká hypotéka bez doložení příjmu.

dům a peníze

Ten dovětek o příjmu je zde proto, abyste věděli, že jej není třeba. Pro někoho hodně důležitý dokument, pro jiného jen kus zbytečného hadru. Ten sice prokazuje, kolik člověk vydělal, ale hypotéka se bude splácet v budoucnu, ne v minulosti. Takže by bylo na místě spíše potvrzení, kolik vydělávat bude. Ale dá vám někdo něco takového? Nedá. Nikdo nikdy nemůže vědět co všechno se může třeba již zítra semlít. Dělníka mohou propustit, firma může krachnout, nebo se může stát cokoli jiného. Věřitel pak může na takové potvrzení jen smutně koukat a přemýšlet, k čemu ten zbytečný hadr vlastně požadoval.